De kaartverkoop voor de voorstellingen van januari t/m juni start op zaterdag 16 oktober om 10.00 uur. Vrienden van de Deventer Schouwburg kunnen vanaf donderdag 14 oktober al kaarten kopen! 

Vanaf januari biedt de schouwburg  weer een bomvol programma met grote namen als Freek Vonk, OG3NE, Harrie Jekkers, Ellen ten Damme, Henk Poort met BigBand, Marc-Marie Huijbregts en Youp van ’t Hek.  Traditioneel wordt ook een mooi aanbod jeugd- en familievoorstellingen aangeboden. Theater is ten slotte iets dat je graag met je gezin wilt beleven. Er is al aanbod voor kinderen vanaf  2 jaar met ‘Bumba op reis’ en ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’. Voor oudere kinderen o.a. ‘De kleine zeemeermin’(8+) en ‘Oorlogswinter’ (10+).   

De Pareltjes die je niet mag missen! 

Zo danst én vertelt de voormalig eerste soliste van Het Nationale Ballet Igone de Jongh over haar leven en loopbaan. Een must-see voor alle dansliefhebbers. In de grootse musicalproductie TITANIC, over de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld kan iedereen mee dromen met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zien hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. En het Hongaarse gezelschap Recirquel ontneemt je de adem met hun combinatie van dans, acrobatiek, schitterende muziek, licht, illusie en fysieke inspanning, erg bijzonder.  

Kortom er staat de stad weer veel moois te wachten. We kunnen nu al zeggen dat het een fantastisch voorjaar wordt, met artiesten die staan te trappelen om weer op te treden.   

* N.B. Een aantal voorstellingen in de eerste helft van 2022 zijn al in de verkoop. Dit zijn veelal vanwege corona verplaatste voorstellingen.