De schildering is onderdeel van het project Natuurpark Deventer IJsseloevers, het natuurgebied rond de IJssel. Streetartist Danny Rumbl uit Rotterdam is gespecialiseerd in het schilderen van cartoons en beesten. In zijn kunstwerk zal het verhaal van de Deventer IJsseloevers terug te zien zijn.

SAS

Voor het project Natuurpark Deventer IJsseloevers heeft gemeente Deventer Street Art Streets (SAS) benaderd om de spoorbrugtrap bij de uiterwaarden te verfraaien. De schildering vertelt een verhaal over de stad. Het project Street Art Streets is een initiatief van Deventenaren Mano Scherpbier en Egbert Scheffer. Dit wordt de derde schildering van het initiatief SAS.

Spoorbrug tijdelijk dicht

De spoorbrugtrap is voor de werkzaamheden twee weekenden gesloten. Het weekend van 11 en 12 mei in verband met voorbereidende werkzaamheden. Een week later van 17 tot en met 20 mei als de streetartist aan het werk isNatuurpark Deventer IJsseloevers is te bereiken via de ingang aan de achterzijde van het IJsselhotel.

Publiek is welkom om de streetartist aan het werk te zienDe schildering is vanaf eind mei aan beide kanten van de IJssel te bewonderen.