Het was in de oefenwedstrijd tegen Sparta waar de bonkige sits zijn blessure opliep. Toch kon hij, met een brace, al snel weer meedoen in de competitie. Maar, in het met 3-0 gewonnen duel afgelopen zondag tegen Roda JC, kreeg de spits toch weer last en heeft hij een kleine ingreep ondergaan. Maar fit genoeg lijkt de spits niet en daarmee lijkt Paco van Moorsel zijn vervanger te gaan worden.

Komende vrijdag speelt Go Ahead Eagles een topper in Almere tegen Almere City FC. In een uitverkocht Yanmar-stadion spelen de nummers 2 en 1 dan tegen elkaar. Trainer John Stegeman wil louter fitte spelers opstellen, waardoor Thomas Verheydt aan de kant blijft. Orhan Džepar lijkt wel fit te zijn voor het duel van vrijdag, waardoor het elftal van Stegeman nauwelijks aanpassingen kent.

Hoe de opstelling er verder uit gaat zien, kunnen we lezen in de voorbeschouwing van Patrick ter Mate. De oud- Go Ahead Eagles doelman schrijft wekelijks voorafgaand aan de Eagles duels op de website van DeventerRTV onder de katern sport.