Op het programma staan:  

De stadstroubadour Mensen verbinden met muziek: dat is De Reisgenoot (Maarten van Veen) ten voeten uit. Met optimistische songs nodigt hij je uit om met een andere blik naar de wereld te kijken. Naast allerlei optredens door het hele land is Maarten de eerste officiële stadstroubadour van Deventer. In die rol zet hij zich in voor bewoners en vrijwilligers die iets moois doen voor de gemeenschap. Hij zet hen in de schijnwerpers met podcasts en songs over hun werk. Zo schreef hij ook een ode aan de vrijwilligers van stichting Vogeleiland, die hij op 26 september voor het eerst in het openbaar zal spelen.  

‘The Neighboursisters’  

Graag stellen wij ons even aan u voor. Wij, Gerda Lindenbergh en Pauline Kuipers, vormen samen het zangduo ‘The Neighboursisters’, wonen in Gorssel en ja, we zijn echt buurvrouwen van elkaar! Wellicht heeft u al wel eens van ons gehoord? Samen treden wij al ruim 20 jaar op en wij durven te zeggen dat we dat succesvol en met heel veel plezier doen! Ons optreden bestaat uit een voordracht van gezellig en sfeervol repertoire van liederen van 1950 tot heden. Deze liederen verbinden we op een theatrale wijze aan elkaar waarbij het publiek zich zeker zal vermaken. Wij doen dit met gezellige Nederlandstalige liedjes, verschillende muziekstijlen, ook gaan wij een Duits of Engelstalige song niet uit de weg. En…. meezingen mag ook, dus smeer uw stembanden maar vast! Wij geven de middag op het Vogeleiland een bijzondere invulling waarbij het publiek enthousiast en mogelijk zingend en swingend huiswaarts keert!  

De zwarte hond 

Stichting de zwarte hond organiseert verspreid over het eiland een paar leuke activiteiten voor kinderen. Laat u maar verrassen …. Kom gezellig tekenen of laat je schminken. Daag andere uit op een spelletje reuzen vier op een rij. Ook kun je gezellig met elkaar marshmallows roosteren boven een vuurtje. Zwarte hond organiseert deze activiteit van 15 tot 17 uur. Kom je ook spelen?