Spelen op de Brink

Spelen op de Brink is uniek in haar soort. Midden op het mooiste plein van Nederland: de Brink in Deventer, zorgt de stichting twee keer per week voor een plek waar kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar veilig kunnen spelen. Onder toeziend oog van ouders én vrijwilligers kunnen de kinderen zich twee uur lang vermaken met speelgoed dat zij niet vaak meer tegenkomen.  Zo zijn er vliegende hollanders, hoepels, skelters, hoge bi’s, diabolo’s en nog heel veel meer oud-hollands & modern speelgoed. In de periode van eind april tot en met september toveren de vrijwilligers iedere woensdag en zondagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur de Brink om tot levendige speelplaats. 

Vrijwilligers

Vrijwilligers vormen het bestaansrecht van Spelen op de Brink. Zonder deze mensen is het vrijwel onmogelijk om de kinderen twee middagen in de week het veiligste en leukste speelplein van Deventer te kunnen bieden. Om het voor iedereen mogelijk te maken zoeken de stichting zo veel mogelijk vrijwilligers. Hoe meer mensen zich aanbieden, hoe minder er van ieders tijd gevraagd wordt.  

Naast het vier tot zes keer per jaar opbouwen, begeleiden en toezicht houden is het voor veel vrijwilligers ook een sociale activiteit. De ontmoeting met vele bekende, maar ook nieuwe gezichten. De meest uiteenlopende ouders en kinderen haken aan tijdens Spelen op de Brink. Benieuwd wat het daadwerkelijk inhoudt? Kom eens kijken en laat u informeren over de mogelijkheden. Contact opnemen kan natuurlijk ook via info@spelenopdebrink.nl 

Meer informatie is te vinden op www.spelenopdebrink.nl