De Free-wheel Inline Cup Oost is een serie wedstrijden voor zowel dames als heren in het oosten van het land die plaatsvindt onder auspiciën van de KNSB. Het is ook mogelijk om je voor slechts één wedstrijd in te schrijven. Dit jaar is in Deventer naast de wedstrijd voor licentiehouders ook een recreantenwedstrijd van een half uur voor niet-licentiehouders. Zij kunnen kijken hoeveel rondjes ze in een half uur op het prachtige parcours van de wieler/skeelerbaan kunnen rijden. Deelname is voor DIJC-leden gratis. Niet-DIJC leden betalen 3,50 euro. 

De wedstrijd in Deventer begint om 19.00 uur met de recreanten. Aanmelden voor deze recreantenwedstrijd kan tot 24 uur voor aanvang via schaatsen.nl of tot een half uur voor aanvang bij het wedstrijdsecretariaat ter plekke. De licentiehouders starten daarna in twee groepen om 19.30 en 20.15 uur. Het evenement is vrij toegankelijk voor publiek.  

Wil je weten hoeveel rondjes jij kan rijden op ons mooie parcours in Deventer, doe dan mee op 11 juli. Ben je nog te onzeker om een wedstrijd te skeeleren maar ben je wel benieuwd of het wat voor je is? Kom dan kijken.  

Meer informatie staat op https://www.deventerijsclub.nl/.