In de eerste minuut dreigde Stan Aalders even gevaarlijk te worden, maar Frank de Croon zette hem de voet goed dwars. Daarna kwam de thuisploeg er eigenlijk niet meer aan te pas gedurende de eerste helft.
In de 5de minuut mocht de jarige Tim Evers een vrije trap nemen net buiten de 16 meter. Prachtig krulde hij de bal boven in de hoek 0-1. De ploeg uit Twello bleef komen maar keeper Davey van Limbeek wist schoten van Nicky Eekhuis, Tim Evers en Edward Achtereekte knap onschadelijk te maken.
De thuisploeg kon hier weinig tegenover stellen. Mike Burgwal scoorde 0-2 maar op advies van de grensrechter van de thuisploeg keurde de scheidsrechter dit doelpunt af. Het wachten was op een tweede doelpunt voor s v Twello. Dan was de wedstrijd gelopen. In de 40ste minuut gaf Tom Nijdeken op maat voor en Edward Achtereekte scoorde 0-2.
Ruststand 0-2 en dat had zeker hoger moeten zijn.

De eerste 10 minuten van de 2de helft was Dierensche Boys meer op de helft van s v Twello te vinden. Maar om nu te zeggen dat ze echt gevaarlijk werden. Na een uur spelen had spits Quillan de Fretes de bal voor het intikken na een hele mooie combinatie, maar hij raakte de bal helemaal verkeerd. In de 62ste minuut had het boogballetje van Eli Wattimena beter lot verdiend. Rond de 70ste minuut werd Max Smaal volgens de scheidsrechter binnen de 16 meter onjuist afgestopt. Strafschop en daar hebben ze bij s v Twello wel een paar specialisten voor. Dit keer was Max Smaal de man om de strafschop te nemen en te scoren 0-3.
Via afstandsschoten van Mo Haouli en Mike Tacke probeerde Dierensche Boys nog wel wat terug te doen maar echt veel heeft keeper Jay Koster deze middag niet te doen gehad.
Een eenvoudige overwinning voor s v Twello en weer drie punten rijker. Nu volgende week thuis tegen TKA proberen hetzelfde resultaat te behalen. Wie weet waar dat nog toe kan leiden.