Siebert & Wassink

In maart 2000 startten Joris Wassink en Johan Siebert met hun HR adviesbureau. Ze zagen een gat in de markt van werving en selectie, assessments en organisatieontwikkeling.

Inmiddels is Siebert & Wassink ‘hofleverancier’ van bedrijven en publieke organisaties. Met 15 adviseurs en vestigingen in Enschede en Lichtenvoorde zijn ze het oudste HR adviesbureau van de regio

Twintig jarig bestaan  

Volgens Siebert & Wassink is het onbenut laten van talent een verspilling; talent dat onvoldoende gezien en geactiveerd wordt of talenten die onvoldoende kansen zien en wegtrekken. Oost-Nederland is een prachtige plek om te wonen, te werken én te ondernemen. Daar willen de ondernemers elke dag aan bijdragen. 

Ter ere van het twintig jarig bestaan van Siebert & Wassink gaan de ondernemers daarom hun ervaring, netwerk en inzichten inzetten om 20 startende ondernemers een boost te geven. Vanuit die visie starten ze dit jaar met twee ‘intervisiegroepen’ voor beginnende ondernemers. Tien startende ondernemers uit Twente en de Achterhoek mogen hun voordeel doen met de keuzes, de kansen en de fouten die S&W en andere ondernemers maakten. 

De ondernemerscounsels starten in mei van dit jaar. Geïnteresseerde ‘starters’ kunnen zich tot 20 april aanmelden via de website van Siebert & Wassink.