OPROEP
Als je bij de sfeeractie bent en je maakt er een leuke filmpje van, stuur deze dan in naar onze redactie. Wij bundelen dan enkele opnames tot een leuke reportage die we natuurlijk (dank zij de filmmakers)  ook weer publiceren.
Dus, mocht je ter plekke zijn en een leuk filmpje hebben gemaakt, stuur deze even in sport@deventerrtv.nl en wij maken er een mooie repo van!

BE THERE
Verzamelen voor deelnemers is zaterdagavond om 20:00 uur onder de brug aan de kant van de stad. Belangstellende toeschouwers kunnen onder andere vanaf de IJsselkade de actie aanschouwen.

GA EAGLES – RODA JC
Ook tijdens de competitietopper in de Adelaarshorst tegen Roda JC,  op zondag 14 oktober, komt er een grote sfeeractie in het thema ‘Deventer 1250 jaar’.

REMEMBER
Het is niet de eerste keer dat het sfeerteam een link legt tussen de club en de jarige stad. Vorig seizoen tijdens de wedstrijd Go Ahead Eagles – Telstar op 16 maart kreeg de Adelaarshorst een wel heel speciaal tintje. Sfeerteam ADHD moedigde de Eagles namelijk aan met een enorm takeldoek met het thema ‘Deventer 1250 jaar’. Het doek, dat 40 bij 7,5 meter groot was, had als opschrift: ‘Door geen macht kapot te krijgen’. Het publiek was laaiend enthousiast.

SFEERMAKERS
Sfeerteam ADHD (Active DieHards Deventer) bestaat uit een groep van vijftien vrijwilligers die een zo positief mogelijke sfeer wil creëren bij wedstrijden van hun trots.

Al meer dan 115 jaar maakt Go Ahead Eagles deel uit van de mooie geschiedenis van Deventer. In het voorjaar stak ”Voorstad oost” de Brink in een rood-geel wollenjasje (foto onder).

 

AUTEUR:
Artikel ontleend aan website GAE Watcher