Tussen 13.00 en 17.00 uur klonk er op vier verschillende locaties muziek uit twaalf eeuwen. Al wandelend verplaatste het publiek zich van locatie naar locatie.

13.00 uur: Bergkerk

Dékoor is een vierstemmig koor uit Deventer van 35 mannen en vrouwen, tussen de 30 en 65 jaar, die allemaal veel van zingen houden. Een koor dat zich onderscheidt door te kiezen voor een repertoire van klassieke stukken die nèt wat minder doorsnee zijn. Dékoor zingt werken van De Victoria, Sweelinck, Monteverdi, Whitacre en Gieilo.

14.00 uur: Lebuinuskerk

Orgelmuziek door Kirstin Gramlich Kirstin Gramlich werd in september 2013 benoemd als cantor-organist van de Grote of Lebuïnuskerk in Deventer. Haar repertoire als organist en dirigent bestrijkt een aanzienlijke deel van de muziekgeschiedenis en rijkt van de zeventiende eeuw tot hedendaagse improvisatie-experimenten. Kirstin speelt muziek van Max Reger, César Franck en Felix Mendelssohn.

15.00 uur: Het Penninckshuis

Zangduo Lieke van Oostenbrugge en Hanke Scheffer Beiden studeerden aan het ArtEZ conservatorium. Lieke studeerde klassieke zang bij Harry van Berne aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle. Momenteel wordt Lieke gecoacht door Claudia Patacca en Heleen Koele en volgt Hanke de masteropleiding. Als duo volgden Lieke en Hanke verschillende masterclasses bij onder andere Massimo Cottica, Marien van Nieukerken, Thomas Oliemans en Irene Maessen. Het duo brengt liederen van Schumann en Brahms.

16.00 uur: Deventer Schouwburg

Filmmuziek door ArtZ Duo ArtZ Duo wordt gevormd door Mateo Barbagelata Alonso op piano en Hector Morcillo op viool. Beide muzikanten zijn afkomstig uit Spanje en volgen momenteel een masteropleiding aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Mateo en Hector zijn actief in diverse ensembles en winnen prijzen op vooraanstaande concoursen. Zij spelen muziek uit o.a. Schindler List, Pulp fiction, La vita e bella, Master and Commander, The nights of Madrid, Pretty woman.