Na het welkomstwoord van gastheer Stefan Rutgers en een korte voorstelronde van de aanwezige Business Partners, daalde het gezelschap via de trappen van de hoofdtribune af naar het spelersdomein van het stadion. In de ‘thuiskleedkamer’ werden zij toegesproken door Kees van Wonderen. De hoofdtrainer van Go Ahead Eagles blikte onder meer terug op zijn eerste jaar aan de Vetkampstraat, waarin hij samen met zijn staf dag in dag uit geduldig aan een team kneedde dat naarmate het seizoen vorderde steeds meer van zich deed spreken. Op dat moment nog niet wetende dat Go Ahead Eagles een dag later in het stadion van Excelsior als nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie zou promoveren naar de Eredivisie… 

Nadat Kees van Wonderen zijn voetbalkennis had gedeeld, keerden de Business Partners terug naar de Van Wijnen Lounge, waar het tijd was om de eigen rood-gele voetbalkennis te testen aan de hand van het klassieke ‘Petje op, petje af’-principe. Voorzien van een hapje en een drankje door Bekedam Food & Events werd er vervolgens in kleine groepjes informeel afgesloten en onderling over onder meer zakelijke en sportieve aangelegenheden gesproken. 

De Welcome Back Meeting van vorige week was de eerste in een reeks van tien waarin Business Partners na een langdurige afwezigheid weer even het gevoel van De Adelaarshorst kunnen ervaren. In de hoopvolle wetenschap dat er een nieuw seizoen in de Eredivisie voor de deur staat, waarin ongetwijfeld meer mogelijk zal zijn dan in het achterliggende promotieseizoen. 

Wilt u als Business Partner binnenkort ook aanwezig bij een van de Welcome Back Meetings? Neemt u dan contact op met Go Ahead Eagles via commercie@ga-eagles.nl.