Onvoorwaardelijke trouw
De fans van Go Ahead Eagles zijn inmiddels weer één middag per week welkom in de Fanstore om hun rood-gele verzameling uit te breiden met nieuwe Eagles-artikelen. Binnenkort beginnen de spelers van Go Ahead Eagles voorzichtig aan de gezamenlijke buitensessies om de conditie en fysieke gesteldheid op niveau te houden en op die manier de tijd richting de start van de daadwerkelijke voorbereidingsperiode te overbruggen. 

Ondertussen blijven supporters hun onvoorwaardelijke trouw aan de club tonen door hun seizoenkaart te verlengen of bestellen, een donatie te doen of verschillende supporters- en clubinitiatieven te omarmen.

De stand
Wie ook een stukje Go Ahead Eagles in huis mag halen, is de winnaar van de vijfde mijlpaalprijs. De winnaar mag namelijk een gesigneerd Eagles-shirt uitkiezen. Tenminste, als de seizoenkaartmeter de 4.000 seizoenkaarthouders heeft gehaald. Gisterenavond is de mijlpaal van 4.000 seizoenkaarthouders behaald. Wim Haverkamp heeft het gesigneerde Eagles-shirt gewonnen.

Inmiddels is er een nieuwe stip aan de horizon geplaatst. De zesde mijlpaalprijs – een exclusief VIP-arrangement – wordt uitgereikt als de mijlpaal van 5.000 seizoenkaarten is bereikt.