Het gaat hierbij louter om seizoenkaarthouders die hun gereserveerde seizoenkaartplaats verlengen, aangezien het aantal niet-gereserveerde seizoenkaarten inmiddels al twee weken uitverkocht is. De huidige tussenstand van de seizoenkaartmeter vind je onderaan dit bericht. 

DEADLINE DAY NADERT 

Heb jij je seizoenkaart al verlengd? Het is nu echt aftellen geblazen, want op maandag 31 mei (23:59 uur) verstrijkt namelijk de termijn waarop je als seizoenkaarthouder je seizoenkaart kunt verlengen. Klik op deze link, log in en jouw seizoenkaart staat daar voor je klaar om te verlengen. 

Van 1 tot en met 7 juni worden alle verplaatsingsverzoeken in behandeling genomen en krijgen desbetreffende seizoenkaarthouders te horen of hun verplaatsingsverzoek gehonoreerd kan worden. Vanaf 8 juni gaan de eventuele vrijgekomen seizoenkaartplaatsen in de verkoop. 

DE STAND! 

Ook onze vier meest recente aanwinsten – Isac Lidberg, Ragnar Oratmangoen, Philippe Rommens en Joris Kramer – kunnen niet wachten om met Go Ahead Eagles in de Eredivisie uit te komen. Toegejuicht en naar voren gestuwd door duizenden seizoenkaarthouders die staan te popelen om hun ‘rentree’ in De Adelaarshorst te maken. De teller van de seizoenkaartmeter tikt door en staat inmiddels op 6.905!