Scouting westenenk

Al 100 jaar bestaat Scouting Westenenk. Voor alle kinderen creëren zij een veilige en plezierige omgeving. Verschillende speltakken zijn erop gericht om de kinderen steeds zelfstandiger te maken. Samenwerken, avontuur, respect voor elkaar en plezier zijn belangrijk voor scouting Westenenk.

Scouts

Scouts zijn jongens en meisjes in de leeftijd van 11 tot 15 jaar. De scouts komen iedere vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 bijeen om een programma te draaien. Ze gaan bijvoorbeeld knopen, pionieren, hakken, koken, sporten en spelen. Ook stoken ze wel eens een vuurtje en werken ze aan routetechnieken.

Leiding

De scouting is op zoek naar een scoutsleiding die samen met andere leiding een programma kan maken voor de kinderen en dit kan leiden. Kan je goed initiatief nemen, vind je het leuk om te kamperen en anderen enthousiast maken is, is scouting misschien wel iets voor jou.

Leiding zijn betekend ook dat je nieuwe vrienden maakt, leuke activiteiten doet met het leidingteam en jezelf op diverse gebieden ontwikkelt.

 

Wanneer je dit leuk lijkt, kan je mailen naar bestuur@scouting-westenenk.nl. Je mag dan een paar keer komen kijken en meedraaien.

Meer informatie is te vinden op de website van scouting westenenk.