Ook kan er nog ingeschreven worden voor de ZorgSaam wandeltocht van 10 of 20 kilometer. De start en finish is dit jaar vanaf het Henri Dunantplein te Nijverdal. Nog niet ingeschreven? Geen paniek! Je kunt je nog inschrijven tot en met 26 oktober 23.59 uur.

Nightrun door Nijverdal 
Het gaat één en al spektakel worden tijdens de Sans-online 6km Night Run, glow in the dark, Halloween pakken, muziek en met als letterlijke klap op de vuurpijl een vuurwerkshow verzorgd door Vuurwerkstore Holten! Op zaterdagavond 30 oktober klinkt om 20:30 uur in het centrum van Nijverdal het startschot. Na afloop van het sportieve gedeelte zal de afterparty nog een paar uurtjes in de feesttent verder gaan. 

ZorgSaam wandeltocht 
Of je nou een goed geoefende- of recreatieve wandelaar bent, iedereen kan meedoen aan deze wandeltocht. De inschrijvingen gaan hard! Op zondagochtend gaat tussen 7.00 uur en 7.30 uur de ZorgSaam wandeltocht van start. Naast de gebruikelijke 10 km wandeltocht hebben we nu ook een route van 20 km uitgezet. Geniet na met een heerlijk ontbijt. Voor zowel de wandeltocht als het ontbijt kan je nog reserveren via onze website. 

Meer informatie 
www.diepehelholterbergloop.nl 
info@diepehelholterbergloop.nl