Open extra verkoopkanaal op internet   

Investeren in een online platform is zeer aan te raden. Corona heeft ons aankoopgedrag namelijk blijvend veranderd. Ook na de crisis zullen we minder in de winkelstraten zijn. Het hebben van een  webwinkel naast een fysieke zaak kan voor veel ondernemers dan ook een uitkomst zijn om toch voldoende inkomsten te genereren. Zeker ook omdat uit onderzoek blijkt dat consumenten vaker bij bedrijven kopen die zowel een webshop als een fysiek verkooppunt hebben.

Om ondernemers hierbij te helpen starten Saxion Centrum voor Ondernemerschap en Ondernemershuis Deventer met de leergang ‘Online groeiprogramma voor het MKB’. Na 20 weken weten ondernemers hoe ze een online marketplace kunnen starten en kunnen ze dit extra verkoopkanaal als groeiversneller inzetten.
 

Wij helpen je om verkooppartner op bol.com te worden.


Lage kosten door bijdrage provincie   
Met het ‘Online groeiprogramma voor het MKB’ willen Saxion Centrum voor Ondernemerschap en Ondernemershuis Deventer het vestigings- en groeiklimaat (ecosysteem) in Deventer versterken. Het programma duurt 20 weken. Dankzij een financiële bijdrage van de Provincie Overijssel betalen ondernemers nu slechts €295 ex btw voor het gehele programma (ter waarde van €1500).     

De eerste groep ondernemers start (al) op 28 februari. Er zijn nog slechts enkele plekken hiervoor vrij. De volgende leergang start in september. Aanmelden kan via Ondernemershuis Deventer en via Saxion Centrum voor Ondernemerschap.