n november gaan ook de schaatslessen weer van start. De lessen zijn opgedeeld in verschillende niveau’s voor beginners, gevorderden en ver gevorderden. Leer al in 5 lessen bewegen op het ijs, verbeter je techniek en maak snelheid!

Vier 25 jaar De Scheg tijdens de Jubileumweek!

De Scheg viert haar 25-jarig bestaan van 20 t/m 27 oktober, met een week vol activiteiten voor sporters en recreatieve bezoekers, jong en oud!

Op 20 oktober onthult Olympisch Kamioen Stefan Groothuis om 17.00 uur de ‘Wall of Fame’. Maar liefst 13 foto’s van grote kampioenen van de Deventer IJsbaan bekleden de muren van de ijsbaan. Om 18.00 uur beginnen de ‘IJsselcup-wedstrijden’. Je bent van harte uitgenodigd en ontvangt gratis entrée.

Dinsdag staat in het teken van ‘De Scheg Quiz’, waarvoor je je tot 16 oktober nog kunt inschrijven. Woensdag is er een vrolijk kinderprogramma: bezoek de show van Bart Juwett, kom zwemmen met echte zeemeerminnen en schaatsen met ijsprinsessen.

Vrijdag 26 oktober swing je over het ijs en in het zwembad tijdens het optreden van DJ Ruud Feltkamp (bekend van GTST)! Vier met ons mee!

Op zaterdag sluiten we de feestweek af met de altijd spectaculaire KPN Marathon Cup. Tickets voor deze Marathon Cup zijn in de voorverkoop verkrijgbaar met € 2,- korting.