In 2020 werd er al afscheid genomen van de namen Sallcon en Deventer Werktalent. Men voerde de naam KonnecteD en de nieuwe huisstijl door. Het resultaat is een professionele en eigentijdse uitstraling, die past bij een modern werkleerbedrijf. Sinds 2021 is de naamswijziging juridisch een feit en dat betekent dat de organisatie officieel KonnecteD B.V. heet.  

Werkleerbedrijf KonnecteD, alles onder 1 dak  

KonnecteD is het werkleerbedrijf voor werkzoekenden met een afstand tot werk uit de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe. Ze ontwikkelen werkzoekenden uit de Participatiewet en bemiddelen ze naar een betaalde baan. De meest kwetsbare mensen houden een beschutte werkplek bij KonnecteD.

Daarnaast biedt KonnecteD een uitgebreide dienstverlening voor werkgevers die sociaal (willen) ondernemen. Zij  bieden diensten voor alle uitdagingen op de inclusieve werkvloer en verplichtingen op het gebied van SROI zoals: werkopdrachten, jobcreatie, jobcoaching en subsidie-mogelijkheden. Om de impact zo groot mogelijk te maken, werken ze samen met partners uit het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven.  

Werkleerroutes  

De branchegerichte werkleerroutes zijn het hart van het werkleerbedrijf. Hier ontwikkelen de kandidaten werknemersvaardigheden zoals motivatie, samenwerken en zelfstandigheid. Daarnaast ontwikkelen ze in de praktijk vakvaardigheden in de branche zoals horeca, schoonmaak, techniek, logistiek, ICT, zorg en buitenruimten. De werkleerroutes zijn opgezet in samenwerking met het onderwijs en het bedrijfsleven. 

Meer informatie kunt u vinden op: www.konnected.nl.