De IJsselloop is in de afgelopen 13 jaar uitgegroeid tot een volwaardig stadsevenement van Deventer. In 2018 deden bijna 7000 hardlopers mee met het hardloopevenement. Salland Zorgverzekeringen is sinds 2010 hoofdsponsor van de IJsselloop. Arné van den Boom is blij met de continuatie van de samenwerking: “De IJsselloop brengt mensen letterlijk in beweging en dat is precies waar wij voor staan. Wij zijn er enorm trots op dat Salland Zorgverzekeringen ook de komende drie jaar weer hoofdsponsor is van de Stichting IJsselloop. Daarmee zetten wij deze traditie voort sinds we acht jaar geleden onze handen ineen sloegen. De IJsselloop laat al jaren zien dat sporten – naast de factor gezondheid – vooral erg leuk is en dat gevoel delen wij. Ook onze eigen medewerkers doen altijd graag mee aan het evenement.” 

Zingevende rol
Rob Snippe is evenzeer verguld met de voortzetting van de prettige en langdurige samenwerking en sluit zich graag aan bij de woorden van Arné van den Boom. “Natuurlijk is een hoofdsponsor van groot belang om een evenement als de IJsselloop te kunnen organiseren”, zo stelt Snippe. “Maar overstijgend aan onze samenwerking is toch wel de wederzijdse zingevende rol. Zowel Salland als de IJsselloop hebben de thema’s gezondheid en bewegen hoog in het vaandel staan. En dan is het belangrijk dat iedereen, jong of oud, beginner of gevorderden, maar ook mensen met een kleinere beurs, mee kan doen. Daar ligt echt een gezamenlijk belang. Het is mooi dat Salland Zorgverzekeringen en de IJsselloop elkaar hierin vinden.” 

IJsselloop 2019
De 14e IJsselloop vindt plaats op zondag 14 april 2019. Vanaf 28 oktober 2019 start de inschrijving op www.ijsselloop.nl. Ook sponsor worden van de IJsselloop? Stuur dan een mail naar sponsoring@ijsselloop.nl. 

DIT IS EEN BERICHT VAN DEVENTER POST