Het zwaartepunt qua meldingen lag in Deventer met 117 meldingen. In Zwolle stond de teller vanmiddag rond 15.30 uur op 66. Het totaal aantal meldingen is te lezen in het overzicht onderaan dit bericht.  In Olst-Wijhe eiste de storm helaas een dodelijk slachtoffer. Een vrachtwagenchauffeur uit Zwolle werd getroffen door een boomtak toen hij de weg vrij wilde maken.

In Steenwijk waren het voornamelijk kleinere incidenten waarvoor de brandweer uitrukte, onder meer voor zonnepanelen die op vier adressen aan de Thorbeckestraat van het dak waren gewaaid

In Ommen en Hardenberg waren er 65 stormschademeldingen. De meldingen betroffen voor het grootste deel omgevallen bomen en takken. Andere meldingen betroffen bomen op woningen, dakisolatieplaten die van een in aanbouw zijnde hal waren afgewaaid, zonnepanelen die dreigden van het dak te waaien, een C&A die ontruimd moest worden omdat constructiedelen van het dak afwaaiden en een gesprongen waterleiding als gevolg van het omwaaien van bomen. In Dedemsvaart zijn een basisschool en een kinderdagverblijf ontruimd omdat er schade aan het dak was ontstaan.

Aan de Teugseweg in Deventer ontwrichtte een boom een waterleiding. Op de Worp werden zeven auto’s onder bomen bedolven. In een woongebouw aan het G.D. Jordensplein kwamen glazen dakplaten naar beneden. Het gebouw is vergrendeld en de platen zijn door de aannemer vastgezet. Niemand raakte gewond. In Deventer raakten zeker tien woningen beschadigd door omgevallen bomen. Verder maakte de brandweer veel doorgaande wegen vrij die door omgevallen bomen waren geblokkeerd.