Aangepaste dienstregeling t/m 9 februari 

Alle buslijnen van RRReis rijden de vakantiedienstregeling in elk geval tot en met 9 februari. 

Geen scholierenlijnen 

De scholierenlijnen rijden niet tot en met 9 februari. Met uitzondering van lijn 668. Wanneer scholen weer open gaan passen we onze scholierenlijnen aan op de vraag die er dan is.   

Nog geen buurtRRReis 

De buurtRRReis lijnen rijden in elk geval niet tot en met 9 februari. Tijdelijk is er de buurtbustaxi op de Veluwe. Tot en met 9 februari is het van maandag t/m vrijdag op alle buurtRRReis lijnen die op de Veluwe rijden mogelijk om de buurtbustaxi te reserveren. De buurtbustaxi reserveer je minimaal 4 uur voor vertrek via het telefoonnummer 088- 655 77 92. Plan je reis voor vertrek altijd via onze reisplanner of 9292.nl.    

In Overijssel is het helaas niet mogelijk om een rit te reserveren. Wij verzoeken reizigers te kijken naar een alternatief. 

Geen nachtritten 

De nachtritten op comfortRRReis komen te vervallen tot en met in elk geval 9 februari.  

RRReis Servicewinkel gesloten 

De RRReis servicewinkel op het busstation in Apeldoorn is gesloten t/m 9 februari.  

Check de reisplanner 

RRReis verzoekt haar reizigers om zich te houden aan de huidige geldende coronamaatregelen: reis alleen als het noodzakelijk is en draag in de bus, op de bushalte en op het station een mondkapje. RRReis hoopt reizigers weer snel weer terug te zien in de bussen zodra de maatregelen versoepelen. Check voor vertrek de reisplanner voor de actuele reisinformatie.