Wat een prachtige club hebben wij toch met z’n allen!

KWIK, KWEK en KWAK
Neem nou de presentatie van de nieuwe shirts in samenwerking met het Deventer (ok, ook een beetje Dordrecht) productiebedrijf de Rocketboys. Elke keer verbaas ik mij weer wat voor topprestatie zij leveren! Prachtig.
Een heerlijk filmpje met een vette knipoog naar de ‘good old days’ van ons Kowet. Met in de hoofdrollen onze eigen ‘Maaskantjes’ , Dennis, Paultje en Marco oftewel: Kwik, Kwek en Kwak. En natuurlijk ons eeuwige talent en levensgenieter Alfred Knippenberg. Met deze nieuwe retro shirts staan wij al 1-0 voor.

NIKS CLOWNESK
Uitstraling is ook belangrijk hé! Vooral onze mooie ‘Bocaiaanse (Boca Juniors)  horizontale gele balk’ in het thuisshirt is prachtig! Een shirt met een mooi diepdonker rode kleur en een  donkergele horizontale baan, een mooi rood broekje en afgemaakt met rode sokken inclusief onze prachtige stoere adelaar erop! Een prachtig mooie en krachtige vurige look. Het straalt echt kracht uit! Niks geen fluorescerende of neonachtige clowneske shirts maar een echte voetbalshirt waar elke voetbalsupporter blij van wordt.

TARTAN ARMY STYLE
Ook de uitshirts zijn mooi geworden. Aan het groen-witte ‘Celtic look a like’ shirt bewaren wij allemaal zeer goede herinneringen, in Den Haag promoveerden wij immers met dit ‘Celtic’ shirt. Ook was Celtic onze tegenstander in ons eerste Europacup avontuur, ook een mooi detail.  Van het zogenaamde ‘Schotse ruitenshirt’ moet je houden. Persoonlijk vind ik hem in zijn geheel, dus incluis broekje en sokken,  zeer zeker niet verkeerd. The Tartan Army style, ook daarmee hebben wij wat, gezien ons opkomsttune in het stadion. Zo lijkt de cirkel helemaal rond.

BLOED, ZWEET en TRANEN
Dat wordt dus drie mooie shirtjes kopen vanuit huize Ascipinar, 100%. Mooiste van alles is dat de club de  keuzes van de nieuwe tenues aan ons, de supporters, heeft overgelaten. Een mooi gebaar vanuit de club. Er werd zo’n 2500 keer gestemd. Nu is het aan de spelers van ons Kowet om hun hele ziel en zaligheid erin te steken en met bloed, zweet en tranen voor de dag te komen het komende seizoen.

ALLES AAN GAAN DOEN
Beste spelers van Go Ahead Eagles, vergeet alsjeblieft niet dat er vele, vele heroïsche wedstrijden zijn gespeeld in dat prachtshirt van Kowet. Zonder jullie teveel druk op te leggen, verwachten wij van jullie dat jullie alles eraan gaan doen om goede resultaten te behalen. Draag dus dat mooie shirt met trots: Borst vooruit, kop omhoog en de mouwen opgestroopt. Schrijf alsjeblieft weer geschiedenis, maak ons weer eens blij en trots. Volks en cult club pur sang waren we, zijn we nog steeds en gaan we blijven ook. Voor altijd! Kom maar op Twente, Sparta, NEC…

Want Go Ahead Eagles uit Deventer is grootse geschiedenis, is de spiegel van een prachtige Hanzestad.
Als ons Kowet in de spiegel kijkt, vraagt het gelijk aan de stad: “Is er wat mooiers dan Go Ahead Eagles in Deventer?”
Nou??

Forza GAE DEVENTER
EA71

WIE IS ERDAL ASCIPINAR?
Erdal Ascipinar, een geboren en getogen Deventenaar van 47 jaar. Hij is in zijn dagelijks leven in dienst van de Nederlandse Spoorwegen als Hoofdconducteur. Als fervent Kowet supporter schrijft hij voor diverse sites over zijn eigen belevenissen en over zijn grote liefde: Kowet.
Erdal staat ook wel bekend als DeventerTurk. Onder die bijnaam heeft hij vele stukken geschreven.

Op de hoogte blijven van al het sportnieuws uit de regio Deventer? Volg @DrtvSport op Twitter en Facebook