Je zou de club dan ook enorm helpen door je mening te geven over diverse belangrijke zaken die er spelen. Dit kan door middel van het tevredenheidsonderzoek dat eind december per e-mail onder seizoenkaarthouders is verspreid. Het onderzoek is opgesplitst in twee delen en gaat over de onderwerpen ‘Betrokkenheid in coronatijd’, ‘Communicatie’, ‘Rookbeleid in Nederlandse voetbalstadions’, ‘De Adelaarshorst’, ‘Go Ahead Eagles App’, ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’, ‘Fanstore & webshop’, ‘Young Eagles’, ‘Ticketing’ en ‘Eerste elftal’. 

Heb je de enquête al ingevuld? 

Ontzettend bedankt daarvoor! Als dank voor je deelname aan het tevredenheidsonderzoek ontvang je een kortingscode voor de webshop van Go Ahead Eagles ter waarde van € 5,- (bij deelname aan deel 1) en de kans op het winnen van een gesigneerd wedstrijdshirt (bij deelname aan deel 1 én deel 2). 

Heb je de enquête nog niet ingevuld?

Dan heb je per e-mail een reminder ontvangen met het verzoek om de vragenlijst alsnog uiterlijk zondag 31 januari in te vullen en terug te sturen. Alvast heel erg bedankt voor het geven van je mening! 

Heb je de enquête nog niet ingevuld, maar heb je geen reminder ontvangen?

Controleer dan eerst of de mail wellicht in je spambox terecht is gekomen. Mocht dit niet het geval zijn, laat dit dan even weten via info@ga-eagles.nl.