GOED DOEL
Vanaf dit jaar is de organisatie overgegaan naar de stichting ‘Bussloo Beach Volleybal’ uit Apeldoorn. Zij koppelen er vanaf dit jaar een goed doel aan; een deel van de opbrengst, en een gedeelte van het inschrijfgeld van elk team, wordt dit jaar opgehaald voor de ‘Bas van de Goor foundation’.

REINDER NUMMERDOR
Deze foundation stelt zich tot doel om, vooral, kinderen met diabetes te leren dat sporten ook met diabetes de kwaliteit van leven verhoogd. Namens de foundation zal Reinder Nummerdor op het toernooi aanwezig zijn en een demo-wedstrijd spelen tegen, niemand minder dan, Michiel van Dorsten (tot dit jaar uitkomende voor het eerste team van Dynamo Apeldoorn).

DEELNAME
Zij zullen beide bij deze wedstrijd vergezeld worden van een team welke zich ingeschreven heeft voor het toernooi. Dus als je kans wilt maken te spelen, met of tegen, Reinder of Michiel kan je nog inschrijven. Er zijn al bijna 100 teams die mee gaan doen aan het ‘Bussloo Beach 2018’.

INSCHRIJVING
Inschrijven kan nog tot 28 mei via https://bussloobeach.nl/inschrijven. Het Beach volleybal toernooi zelf start op zondag 3 juni om 018:30 en eindigt ca. 18:00 op strand ‘De Paal’ op recreatieplas Bussloo.