Raymond won deze droomprijs door boodschappen te doen bij Jumbo Eddie Dijkman in Deventer. In de speciale racebolide racete professioneel coureur Job van Uitert met Raymond als passagier over het circuit van Zandvoort. Raymond de Bruin kon zijn geluk niet op. “Echt gaaf, wat een fantastische en onvergetelijke ervaring! Na de geboorte van mijn kinderen staat deze dag echt in de top 3! Een droom die uitkomt!

Meer dan 110.000 fans verlieten in alle vroegte hun huis om op tijd aan te komen in Zandvoort voor het grootste familie race-evenement van Nederland. De fans grepen dé kans om Max Verstappen live in eigen land in actie te zien massaal aan en werden beloond met spectaculaire demo’s en een circuittour waarbij Verstappen wel heel dichtbij kwam. Hij kwam bovendien niet alleen: óók teamgenoot Daniel Ricciardo én voormalig Formule-1 coureur David Coulthard kwamen in actie. Maar liefst 3 Formule 1 Red Bull racewagens kwamen tegelijkertijd op de baan en reden met duizelingwekkende snelheden over Circuit  Zandvoort.

Niet alleen de aanwezigheid van Max en zijn Formule 1- collega’s zorgde voor hoge bezoekersaantallen. Dit jaar vond ook de eerste editie van de Red Bull Caravanrace plaats. Daarnaast maakten bekende Nederlandse dames en medewerkers van Jumbo hun opwachting tijdens de Ladies GT Race.