Directeur Jan Bobbink nam de award in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Harry WebersQlip presteert uitstekend op alle fronten.” De Sterkste Schakel Trofee is een initiatief van het zakenmagazine Driesteden Business.

Qlip voert beoordelingen en audits uit voor de zuivelindustrie, melkvee- en rundveehouderij. Hierbij worden jaarlijks in het zuivellaboratorium in Zutphen 15 miljoen rauwe melkmonsters geanalyseerd en 500.000 microbiologische en chemische analyses uitgevoerd op zuivelproducten. Naast de klantgerichtheid van het bedrijf roemde de jury ook de focus op doorbraakinnovaties. Zo schreef Qlip afgelopen jaar een internationale challenge uit voor een duurzamere manier om melkmonsters te analyserenrealtime op de boerderij 

Qlip presteert uitstekend op alle fronten. Het bedrijf is professioneel, levert topkwaliteit, houdt klanttevredenheidsmetingen en is innovatief”, aldus Webers bij de overhandiging van het bronzen beeldje van de Sterkste Schakel Trofee aan Jan Bobbink. “Deze prestigieuze regionale award is voor ons een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties veel meer tijd en energie vergt dan voorheen, aldus de trotse winnaar. “De waardering vanuit het regionale bedrijfsleven voor ons werk is een stimulans om te blijven ontwikkelen en vernieuwen.” 

Op de foto: de winnaars van de Sterkste Schakel Trofee 2018, met v.l.n.r. Marco Mout (WALHALLAb), Alan Bosch (Nijhuis Bouw), Jan Bobbink (Qlip), Pim Jansen (All-Inn Verspreidingen) en Joachime Hutten (Ten Kate flowers & decorations).