Het duurzaamheidsfestival voor de inwoners van de regio was op zaterdag een groot succes. Op vliegveld Teuge, met één van de eerste elektrische vliegtuigen, met prachtig weer, met tal van elektrische auto’s, fietsen en scooters om uit te proberen. Voldoende ingrediënten om veel mensen naar Teuge te doen gaan.  

Zowel voor jong als oud was er van alles te beleven rondom het thema duurzaamheid en techniek. Met energiecorporaties, energiecoaches, robotica, recyclekunst, TechnoDiscovery, een afvalquiz en nog veel meer.  

In Teuge is de Open Dag bij Ecotribe goed bezocht. Hier maakten de bezoekers tijdens de rondleiding of zelfstandig kennis met het terrein, de bewoners en hun activiteiten om een meer duurzame manier van leven mogelijk te maken. Hof van Twello presenteerde plantaardige producten en haar activiteiten zoals het blotevoetenpad. In Dorpshuis De Pompe in Wilp werd informatie gegeven over aardgas loos leven. 

Dinsdag 24 april is de Businessdag op Teuge, met onder andere als keynote speaker voormalig milieuminister Ed Nijpels. Aanmelden is nog mogelijk via www.cleantechtomorrow.nl