Schalkhaar

Afgelopen zondag behaalde Schalkhaar een knap resultaat tegen Longa. De nummer 3 kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Schalkhaar. Ondanks dit gelijke spel was Schalkhaar al genoodzaakt om de nacompetitie in te gaan. Om de eerste klasse ticket te behouden, moet MVV’29 op zij worden gezet.

Zaterdag 2 juni 18.30 uur

Schalkhaar – MVV’29

Colmschate

Door de overwinning op de Witkampers afgelopen zondag heeft Colmschate eindelijk die felbegeerde play-off ticket binnen. Lang leek het erop dat de Deventenaren naast de pot zouden pissen. Toch mogen zij hopen op een plaatsje in de tweede klasse!

Zondag 3 juni 14.00 uur

Colmschate – RKSV NEO

Helios

Na het mislopen van de titel is Helios genoodzaakt om de tweede klasse alsnog veilig te stellen in de nacompetitie. Tegenstander is FC Suryoye uit Enschede. Beide teams hebben dit seizoen de titel op een haartje na gemist in de derde klasse. De verwachting is dat beide teams aan elkaar gewaagd zullen zijn. Het zal er van af gaan hangen wie het beste met de spanning om kan gaan!

Zondag 3 juni 14.00 uur

FC Suryoye – Helios

DAVO

Ze stonden al met een been in de derde klasse. Toch liep het afgelopen zondag anders. Doordat Activia een achterstand bij ABS Bathmen wist goed te maken is Davo alsnog genoodzaakt de play-offs in te gaan. Met veel vertrouwen ontvangen de Rielerenkers aankomende zondag Beekbergen. Zij eindigde 3e in de vierde klasse G.

Zondag 3 juni 14.00 uur

Davo – Beekbergen

ABS Bathmen

Door het draaien van een goede eerste periode in 2017 mag ABS Bathmen zich gaan opmaken voor de nacompetitie. De Bathmenaren eindigde net boven de subtop en treffen aankomende zondag Sportclub Brummen. ABS is gewaarschuwd, want Brummen is in vorm. Met het pakken van de laatste periode wil Brummen de goede lijn graag voortzetten.

Zondag 3 juni 14.00 uur

Brummen – ABS Bathmen

Turkse Kracht – Lettele

Een Deventers onderonsje in de nacompetitie. Turkse Kracht wist in de laatste speelronde rechtstreekse degradatie te ontlopen en mag de derde klasse aankomende zondag proberen veilig te stellen tegen een gemotiveerd Lettele. Ondanks een slechte derde periode en een plaats in de subtop is Lettele 90 minuten verwijdert van de derde klasse.

Zondag 3 juni 14.00 uur

Turkse Kracht – Lettele

Sportclub Deventer – IJsselstreek

De leukste nacompetitie wedstrijd van dit weekeinde zal zondagmiddag op de Zandweerd starten. Sportclub Deventer ontvangt een andere Deventerploeg: IJsselstreek. De doelpuntenmachine van IJsselstreek blijft op volle toeren draaien. Met 100 doelpunten in de vijfde klasse is Sportclub Deventer gewaarschuwd. De ploeg van de Zandweerd eindigde op een 12e plaats in de vierde klasse en hoopt dat het niet bij dat ene jaartje blijft.

Zondag 10 juni 14.00 uur

Sportclub Deventer – IJsselstreek

 

MILAN KESKIN