De avond begon met een inleiding op de performance door Ronald de Ceuster en werd afgesloten met een diner. Tijdens het diner kon het publiek, onder leiding van Helene Meijer, met de makers napraten over de performance.

Eerder presenteerde kunstenaar Ronald Ceuster in samenwerking met Kunstenlab de succesvolle performances TURNING en STILL. 

In FIXATION laten de performers Petra Dictus en Arianne Koeleman, op muziek van Diederik de Ceuster en met teksten van beeldend kunstenaar Lieke Göbbels, een reeks associatieve beelden van hunkering en pijn zien in een installatie van purfoam, vormgegeven door Ronald de Ceuster.  

Samen met de muziek van ruisklanken en echo’s van verstilde gitaren wordt er een grillig universum gecreëerd waarin angst en troost samenkomen. 

Aanleiding voor FIXATION zijn de teksten van Lieke Göbbels waarin Ronald de Ceuster het gevoel van verlies herkende. Beiden hebben een dochter verloren. Göbbels teksten geven herinneringen vol heimwee weer naar het leven van een klein meisje en haar moeder, gezien vanuit het kind dat troost en plezier zoekt bij grote hond K, popje A, Lammetje O…  

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.yourticketprovider.nl 

Voor meer informatie www.kunstenlab.nl of www.ronalddeceuster.nl