Met nostalgische muziek, de mogelijkheid voor ouderen om elkaar de groeten te doen én mooie, warme gesprekken. Die gesprekken; daar genoten Marieke en Judith zo van, dat ze het idee kregen er een podcastserie van te maken. Die serie werd ‘Aan de stok met…’ en gaat vandaag in première!

Judith en Marieke gaan in Deventer de straat op, met een microfoon aan een stok, zodat de gesprekken veilig op 1,5 meter kunnen plaatsvinden. Het resultaat? Mooie, inspirerende en, zeker in deze tijd, ook ontroerende gesprekken waarin het gaat over ‘het zoete leven van alledag’. Wat geeft, in deze tijd, het leven voor Deventenaren nog (of toch) ‘een gouden randje’? Waar lopen mensen tegenaan en hoe gaan ze ermee om? Wat is het zoete leven voor hen? Deze podcast is een ‘must listen’ voor iedereen die Deventer een warm hart toedraagt. En voor fans van Man bijt hond. 

We hopen van harte dat jullie er aandacht aan willen besteden. Luister zelf de eerste editie, Bert, via https://aandestokmet.buzzsprout.com/, Apple Podcasts, Spotify of je favoriete podcastapp. Iedere twee weken is er een nieuwe editie. 

De podcastserie maakt deel uit van de campagne Warme Wintermaanden, waarmee Raster Welzijn mensen in de Deventer buurten, via een scala aan 1,5 meter activiteiten en acties, wil laten weten dat we ze zien en dat we aan ze denken. Juist in deze pittige, donkere maanden!