Voor velen herkenbaar, jong en oud. Verteld in de mooie woorden van troostdichter Boudewijn Betzema, herkenbare Nederlandstalige muziek, omlijst met prachtige dans. Dat alles in een sfeervol verlichte kerk. De organisatie wil hiermee mensen een hart onder de riem steken, maar ook aan het denken zetten en inspireren. In een bijzondere periode,  in de aanloop naar kerst.

Betzema’s troostgedichten passen daar heel mooi bij. Teksten van zijn troostgedichten zijn dan ook op verschillende plekken te vinden in de aanloop naar de voorstelling, o.a. op de kaarsenzakken die mensen kunnen plaatsen op de kaarsenwand bij de Bergkerk.

Rood, zwart en wit, de kleuren van de Passion Stories 2017. De kleur rood van passie maar ook van strijd. De kleuren zwart en wit om de contrasten in het verhaal aan te geven. De organisatie roept iedereen op om in deze kleuren naar de voorstelling te komen. Een soort challenge dus, die ook op Facebook wordt uitgezet.

De voorstelling duurt 75 minuten zonder pauze. Vooraf en na afloop is er gelegenheid voor een drankje.

8 december 20.00 uur dorpskerk Wilp, 9 december 20.00 uur Bergkerk Deventer, 10 december 16.00 uur Bergkerk Deventer. 45 minuten van tevoren gaan de deuren open. Het aantal plaatsten is beperkt, dus bestellen vooraf wordt aan geraden. Kijk op www.stichtingpassieproducties.nl voor meer informatie en het bestellen van kaarten.