Pascal zit in het bestuur van diverse ondernemersverenigingen en zet zich in voor een beter ondernemersklimaat in de regio. Ze houdt zich ook bezig met de thema’s ‘Human Capital’, MVO, Vrouwen aan de top, Stop pesten nu en Deventer scoort.

JPR Advocaten kijkt met gepaste trots naar de verkiezingen van ‘Legal Woman of the Year 2018’. Van de kandidaten die zijn voorgedragen, is Pascal Hulsegge de enige kandidaat die Noord- en Oost-Nederland vertegenwoordigd. JPR: “Met onze vestigingen in Deventer, Doetinchem en Zutphen ondersteunen wij met trots Pascals kandidatuur voor de verkiezing ‘Legal Woman of the year 2018’.“

Pascal Hulsegge: “Ik ben zeer vereerd met de nominatie ‘Legal Woman of the year 2018’ en nu wil ik natuurlijk ook winnen! De afgelopen jaren heb ik me ingezet om ondernemers in de Deventer regio te verbinden, dat heeft geleid tot nieuwe succesvolle samenwerkingen. De stichting Stop pesten nu heeft een plek gekregen binnen ons kantoor. Voor Deventer scoort hebben we met ons team bemiddeld om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij werkgevers onder te brengen. Dat vind ik echt waanzinnig tof! En daarnaast is MVO op ons kantoor een vanzelfsprekendheid geworden.”

Legal Women biedt een platform voor vrouwelijke juristen om informatie te delen, kennis over te dragen, te discussiëren, ervaringen te delen en om te netwerken.

Stemmen kan op http://www.jpr.nl/pascal