Ze schurkten al langer tegen elkaar, Van Moorsel en Go Ahead Eagles. Zaterdagmiddag tekende hij contract wat hem voor één jaar aan de Deventer club bindt. Van Moorsel komt transfervrij over van Sparta, daarvoor maakte de man uit Veldhoven furore bij FC Den Bosch.

De 28 jarige Van Moorsel had dus een contract tot deze zomer in Rotterdam en komt dus transfervrij de Vetkampstraat in gereden. De aanvallende middenvelder startte zijn carrière vanuit de jeugdopleiding van FC Den Bosch om in 2012 naar eredivisionist FC Groningen te verkassen. De gewenste doorbraak bleef uit zodat Van Moorsel de kans greep zich te bewijzen in Leeuwarden waar hij een prima seizoen draaide op huurbasis bij SC Cambuur.

Aansluitend verhuurde de Groningers Van Moorsel uit aan NEC waar hij de overstap naar Sparta afdwong. Met Sparta Rotterdam promoveerde naar de eredivisie. Deze zomer wandelde Van Moorsel transfervrij ‘Het Kasteel’ uit en hield zijn conditie op peil in Waalwijk. Naast RKC sprak de makkelijk scorende middenvelder met meerdere clubs, maar het is uiteindelijk Go Ahead Eagles geworden.

Van Moorsel sluit na het weekend aan bij Go Ahead Eagles.