Tijdens 1ste en 2de Paasdag worden er in Diepenveen 2 x 3 schatkistjes met gouden eieren verstopt. Het gaat dus om 3 kistjes per dag. Wie één van de schatkistjes vindt, wint een pakket ter waarde van € 60,-. Het pakket zal bestaan uit lokale producten en tegoedbonnen, welke beschikbaar zijn gesteld door ondernemers gevestigd aan de Dorpsstraat e.o. in Diepenveen. 

Via Dorpsplein Diepenveen.nl worden op zondag 4 april en maandag 5 april vanaf 11:00 uur in de ochtend enkele tips gegeven. De tips leiden naar de locaties waar de kistjes verstopt zijn. Wanneer de schatkisten om 14:00 uur nog niet gevonden zijn, zal er een online kaart op DorpspleinDiepenveen.nl te zien zijn waar de schatkisten verstopt zijn. Wanneer een schatkist is gevonden zal dit gecommuniceerd worden via deze kaart. Bij de kist zit een brief met instructies. Het verzoek aan de vinder is die instructies zo spoedig mogelijk uit te voeren. 

Er mag één schatkist per gezin tijdens de paasdagen worden ingeleverd. Wij vragen ook nadrukkelijk om de huidige coronaregels en landelijke richtlijnen in acht te nemen en elkaar de ruimte te geven tijdens deze mooie paasdagen.