Om 18:30 uur vanavond is de Paasdienst van de Emmanuel Gemeente terug te kijken. Deventer RTV zendt al enkele maanden de diensten uit van de Evangelische Kerk, maar de laatste weken zijn volledige diensten terug te kijken. Het startte met een 13-delige serie over Psalm 23, een serie welke ook op Family7 werd uitgezonden. Family7 is de landelijke Christelijke zender.

De betekenis van Pasen is niet bij iedereen even bekend. Peter de Leau, voorganger van de Emmanuel Gemeente, heeft het als rode draad door zijn vrolijke dienst lopen. Daarnaast presenteert de aimabele spreker 17 dopelingen , die diezelfde ochtend de waterdoop hebben gedaan. Samen met veel vrolijke muziek, onder begeleiding van een eigen Praise band en diverse danseressen, is er vanavond een mooie veelzijdige dienst te bekijken.

Dat is heel gewoon aan de Kon. Julianastraat 93, waar de kerk al jaren gevestigd is. De Evangelische kerk staat bekend als veelzijdige gemeente met inspirerende en dynamische samenkomsten op de zondagochtend. Afgelopen zondag bezochten bijna 550 mensen de Paasdienst en ook u kunt deze dienst terugkijken, vanavond om 19:00 uur bij DeventerRTV.

Iedere zondagavond om 19:00 uur kijkt u naar een nieuwe prediking. Live meekijken kan ook, iedere zondagochtend start de dienst om 10:30 uur en deze is vrij te bezoeken, of te volgen via het YouTube kanaal van de Emmanuel Gemeente. Alleen vanavond is de speciale Paasdienst een half uur eerder ‘op de buis’, namelijk vanaf 18:30 uur.