Milan Keskin

 

Hans de Vroome

Eind 2017 werd Hans de Vroome opnieuw een van de gezichten van Go Ahead Eagles. Dit om de club terug op de rails te brengen. “Ik vraag commitment voor anderhalf jaar”, zei hij op een drukbezochte supportersavond. Toen nog geflankeerd door Edwin Lugt, waarvan De Vroome een half jaar later noodgedwongen de voorzittershamer zou overnemen. Nu de eerder genoemde anderhalf jaar erop zitten, keert Hans de Vroome terug in zijn rol wat meer op de achtergrond als actieve aandeelhouder en directeur van de Go Ahead Eagles Holding BV.

Thomas Verheydt

De kans is groot dat Thomas Verheydt Go Ahead Eagles al na één seizoen gaat verlaten. De Haagse spits staat in de nadrukkelijke belangstelling van het Schotse St. Mirren en heeft van de Deventer club toestemming gekregen om met geïnteresseerde clubs te praten. Afgelopen seizoen speelde Verheydt 35 keer mee en scoorde daarin 13 maal!
Antoine Rabillard Adrian Edqvist
Beide proefspelers worden vandaag (vrijdag) medisch gekeurd door GA Eagles. Verwachting is dat de Fransman en de Zweed dan ook nog voor het weekend zullen tekenen hier in Deventer. De Franse spits was zelfs donderdagochtend aanwezig bij de jaarlijkse ontbijtsessie van de club bij Thermen Bussloo.
Gino Bosz
Dat Bosz zou bijtekenen was al een poosje bekend, het was alleen wachten op de handtekening. Inmiddels heeft de centrale verdediger zijn handtekening gezet onder een nieuw tweejarig contract bij de club. Afgelopen seizoen had Bosz een vaste plek in de verdediging, maar met het aantrekken van Donny van Iperen is de concurrentie achterin flink toegenomen!
Excelsior  
Vrijdagavond wacht de eerste ontmoeting met een profclub gedurende deze voorbereiding. In Terwolde ontvangt de ploeg van Jack de Gier degradant Excelsior. De Rotterdammers hebben duidelijk een jasje uitgedaan. Zo hebben Ryan Koolwijk en Jerdy Schouten hun gewenste buitenlandse transfer te pakken. Ook spelers als Sonny Stevens, Desevio Payne, Lorenzo Burnet, Jurgen Mattheij, Dennis Eckert en Marcus Edwards hebben de club verlaten. Voor al deze uitgaande transfers staat de terugkomst van Sander Fischer tegenover. De oud-Eagle speelde al eens eerder voor de Rotterdammers en keert na een Deens avontuur terug op de Nederlandse velden. Excelsior heeft ook Thomas Verhaar aan zich weten te binden. De aanvallende middenvelder komt over van het Ajax Cape Town van Andries Ulderink!