PERIODE
De nummers 1 en 2 van de derde periode strijden aan ‘De Dijk’ tegen elkaar. In Volendam ontvangt de plaatselijke FC het Go Ahead Eagles van Jan van Staa. Na diverse versterkingen boog Kowet vorige week vrijdag de negatieve spiraal om met een zege tegen M.V.V. in eigen huis. De coach zal naar alle waarschijnlijkheid geen aanpassingen doorvoeren in zijn selectie richting de topper zondagmiddag.

LIVE VERSLAG
Niet alleen het live verslag van dat duel zal te beluisteren zijn in het sportprogramma ‘Sport Live’ komende zondagmiddag. Vanaf 14:00 uur wordt de luisteraar ook op de hoogte gehouden van alle tussenstanden op de amateurvelden in en rond Deventer. Ook de handbalkraker tussen Lettele en Havas is te volgen.

HANDBAL
De dames van HAVAS zijn koploper en moeten op bezoek bij Lettele welke nummer twee staat. Daarnaast ook aandacht voor de badmintonners van BC IJsselstad die dit weekend kampioen kunnen worden. Esmee van den Beld en Leonie Koekoek zijn dus te volgen zondagmiddag.

HOCKEY
Er wordt tevens vooruitgekeken naar de sportverkiezing van het jaar welke op 2 februari wordt gehouden in de Deventer Schouwburg. Eén der genomineerden, voor sporttalent van het jaar, is hockeyster Mette Winter. Met haar spreekt Sport Live over hockey bij DHV en het nationale team.

DAVO
Tussendoor natuurlijk alle live tussenstanden vanaf de vele sportvelden en ook de laatste lokale nieuwtjes. Zo is DAVO voorzitter Edwin Mulder te gast. Zijn voetbalvereniging bestaat 100 jaar en Edwin verteld over de festiviteiten en aansprekende gasten welke binnen kwamen wandelen op hun receptie.

SCHAATSEN
Het item ‘Tussen de lijnen’, welke vrijdags altijd het eerste uur vult, is erg ingeburgerd in de schaatswereld. Vandaar natuurlijk zondag ook live het schaatsen vanuit Innsbrück. We volgen daar Elisa Dul en Mika van Essen terwijl we ook live gaan schakelen met Heerenveen. In Thialf schaatsen onder meer Sanne in ’t Hof en Rachelle de Griek. Zo kan de luisteraar tot 17:00 uur genieten van drie uur topsport live van Deventer bodem!