De eerste voorstellingen voor Vier het Leven in Deventer staan gepland. 

Vier het Leven is exclusief voor 65-plus en altijd van deur tot deur. Dit kan zijn theater, concert of museum. Vrijwilligers halen de deelnemers op en begeleiden ze voor een onvergetelijk avondje uit.  

“Samen met het de Deventer Schouwburg hebben we een gevarieerd aanbod kunnen samenstellen voor onze gasten,” aldus Margot Dopheide, regiocoördinator. “We zijn heel blij met de samenwerking, de plaatsen zijn gereserveerd en voor onze gasten is een eigen zitje in de foyer, waardoor ze vooraf al kunnen genieten van een koffie of thee.” 

Samen uit, samen genieten 

Het programma dat vrijblijvend besteld kan worden, staan voorstellingen in van My Fair Lady, Tineke Schouten, Was Getekend Annie M.G. Schmidt en het Orkest van het Oosten. 

Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Vier het Leven culturele uitjes met begeleiding voor ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen. Deelnemende ouderen worden door vrijwilligers persoonlijk thuis opgehaald en weer thuis gebracht. Samen genieten ze van een voorstelling en altijd twee consumpties, waarmee het arrangement een compleet verzorgd en ontspannen uitje is. theaters. Op deze manier maken ouderen zelf de keus naar welke voorstelling zij willen gaan.  

Vanaf nu kunnen ouderen zich via Vier het Leven aanmelden om op de hoogte te blijven van het programma van Deventer: www.4hetleven.nl , of via het centrale telefoonnummer 035–5245156.