De sponsor ziet een mooie vergelijking in het respectvolle samenspel binnen een rugbyteam en dat van in een bijenvolk: “Ieder individu – klein, lang, dik, dun, met welke beperkingen of talenten dan ook – heeft een eigen functie binnen het team en alle functies zijn van belang om tot een resultaat te komen.  En dat resultaat kan naast het leveren van een prestatie bijvoorbeeld een gevoel saamhorigheid zijn of gezond met je lijf bezig zijn. Dat vind ik mooi.” 

Joris Velders, jeugdbestuurslid van de Pickwick Players, is blij met de nieuwe clubshirts: “Nieuwe shirts waren dringend nodig en natuurlijk is het meegeven van een maatschappelijke boodschap waardevol. 

Gestoken in hun nieuwe outfit speelden de Pickwick Junioren zaterdag thuis tegen Greate Pier/Wrotters uit Leeuwarden.  Tot aan het einde van de eerste helft stonden zij voor met 15-12.  Met wat slimme kicks over de verdedigende lijn van Pickwick wisten de tegenstanders net iets te vaak de tryline te halen en zetten de wedstrijd naar hun hand. Helaas werd de wedstrijd verloren met 20-43, maar wel werd er een bonuspunt binnen gehaald.