Oriënteren 

Studiezoekers, eventueel met hun ouders, kunnen zich op verschillende manieren oriënteren. Zo worden er bij veel opleidingen voorlichtingen gegeven. Ook zijn er speciale bijeenkomsten voor mbo-ers die door willen stromen naar het hbo. Er is een oriëntatiemarkt voor studiezoekers met informatie over alle studierichtingen bij Saxion. Voor vragen over bijvoorbeeld de studiekeuzecheck, huisvesting en studiefinanciering is er een speciaal ingerichte stand. 

Tijdens de open dag in Deventer is het ook mogelijk om meer informatie te krijgen over de volgende hbo-masteropleidingen: Facility & Real Estate Management, Master of Business Administration (MBA) en Arts in Management. Naast voltijdopleidingen biedt Saxion ook mogelijkheden om parttime te studeren, tijdens de open dag kunnen geïnteresseerden algemene informatie krijgen over het studeren in deeltijd. 

Get ready for a smart world! 

Technologische innovaties veranderen het leven van iedereen. Niet alleen het sociale leven, maar ook de beroepen. Bij Saxion wordt studenten geleerd welke gevolgen deze innovaties hebben op hun toekomstige vakgebied en hoe ze technologie kunnen toepassen om hun werk straks nog beter uit te voeren. Dus welke studie ook gekozen wordt, iedereen wordt voorbereid op een wereld die steeds slimmer wordt. Tijdens de Open Dag kunnen bezoekers alvast kennismaken met deze toekomst. 

Aanmelden 

Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de open dag ter plekke voor een opleiding van Saxion aanmelden, mits ze hun DigiD weten.  

Meer informatie 

Meer informatie is te vinden op www.saxion.nl/opendagen. Via deze website kunnen aspirant-studenten zich aanmelden voor de open dag. Ook kunnen zij in het digitale programma kijken of de voorlichting van hun keuze in Deventer wordt aangeboden. Saxion Deventer ligt vlakbij het centrum en het station. Vanwege de centrale ligging en de beperkte parkeermogelijkheden wordt aangeraden met het openbaar vervoer te komen.