Feestcafé de Tijd

Ondanks dat de Tijd geen thema of bijzondere artiesten heeft tijdens NYE, is het misschien toch de moeite waard. Voor maar 10 euro kun jij je oud & nieuw vieren in de Tijd. Daarnaast krijg je een welkomstdrankje en betaal je niks voor de garderobe. Goedkoper ga je het bijna niet vinden in Deventer!

Kaarten zijn verkrijgbaar in grand Café Samen en de Tijd!

Kosten: 10 euro

DORST

NYE X The Cocktail Club X 2017-2018

DORST pakt groots uit met oud & nieuw. Een exclusieve Londense sfeer met goede muziek. De sound zal op de avond variëren van Urban tot House en van Top 40 tot Feest, dus voor een ieder wat wils. De line-up van DORST bestaat uit Danjah Mooren en Kubus, vaandel dragers van #YummYumm, Funk D, JAG Daniel en DJ Berkum!

In de voorverkoop kun jij je kaartje halen voor maar 15 euro. Aan de deur ben je 20 euro kwijt om binnen te komen.

De voorverkoop is al begonnen en tickets zijn verkrijgbaar bij DORST, Sushi by Me, Hollands Glorie, The Irish Elk, Jasmin’s en  online via de onderstaande link via dorstindeventer.nl

De bestgeklede man of vrouw van de avond, ontvangt een jaar lang gratis cocktails in DORST. Wie wil dat nou niet?

Café Kaal

Geen zin om entreegeld te gaan betalen of te reserveren? Ga dan naar Kaal! Je kan naar binnen lopen zonder entree te betalen of te reserveren. Dat geld kan natuurlijk ook uitgegeven worden aan een biertje, toch?

De Hip

Op zoek naar iets alternatiefs en geen standaard oud & nieuw feestje? Dan is De Hip misschien wel wat voor jou!

De Hip is op zoek gegaan naar de drie beste feestjes van de afgelopen 1250 jaar in Deventer en heeft deze gecombineerd tot één gaaf feest. Onder één dak zul je Club Nautique Saint Tropez, Bar Bodega in den Elegast en Podium De Hip vinden.

Kaartjes voor De Hip kosten 25 euro. Let op: toegang tot 01.30 uur!

BOODE Bathmen (1 januari)

Geen zin om oud & nieuw te vieren? Prima! Dan kan je het maandag 1 januari inhalen in Boode! Boode is namelijk met oud & nieuw gesloten en zal dit inhalen op 1 januari met een nieuwjaarsparty! Voor maar 6 euro kan jij het feestweekend voortzetten in Boode!

 

Milan Keskin