De lunch was voorbereid en werd opgediend door de kandidaten van de horecawerkleerroute. Dat zijn werkzoekenden, die bij KonnecteD worden opgeleid voor een baan in de horeca. Eric Philippo is praktijkbegeleider: “Op deze manier leren de kandidaten maaltijden voorbereiden en werken ze tegelijkertijd aan horeca-skills zoals snijtechnieken, hygiëne en hospitality. We hebben regelmatig bezoekers in ons bedrijfsrestaurant, maar de spelers van Go Ahead Eagles zijn natuurlijk wel speciaal.”    

Samenwerking  

KonnecteD verzorgt al enkele jaren dagelijks het ontbijt en de lunch voor de spelers van de Eagles. Marco Heering, assistent-trainer: “De samenwerking verloopt super. KonnecteD is van zichzelf al een superorganisatie, zo maatschappelijk betrokken. En dat we dit samen kunnen doen is natuurlijk gaaf. We zijn heel close met onze sponsoren en partners en dit is een hele mooie manier om elkaar beter te leren kennen.” Ook speler Boyd Lucassen vindt het leuk om hier te zijn. “We zijn erg tevreden over de ontbijtjes en lunches. Ik was hier nog nooit geweest, heel goed om het een keer gezien te hebben”.  

Meet & Greet 

Na de lunch is het dan eindelijk tijd voor de meet & greet met de medewerkers. Onder de medewerkers bevinden zich veel trouwe fans. Sommige mensen vinden het eerst nog even spannend, maar al snel heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer. De spelers nemen uitgebreid de tijd om op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Afsluitend allemaal op de groepsfoto, waarvan iedereen een exemplaar krijgt als blijvende herinnering aan deze bijzondere ontmoeting.