Van onze UD verslaggever

In een overigens niet al te beste wedstrijd, leek er voor Koninklijke UD  niets aan de hand deze zonnige zondagmiddag. Zonder tot sprankelend voetbal te komen kwam UD in de 22e minuut op een 0-1 voorsprong. Goed storend werk van Marcel Oguz, bracht de bal bij David Bos die naar de linkerflank was geweken. Met links gaf hij een knappe voorzet op Pascal Oguz die de voorsprong voor UD op het bord zette.

Hierna was er niet veel te beleven in Terwolde. UD bleef de betere ploeg, creëerde wat mogelijkheden. Terwolde kwam ook nog een keer alleen voor de goal. Maar invalkeeper Marcel Put (speelde een goede wedstrijd!) redde bekwaam.

De kans op de de 0-2 kwam via een toegekende penalty voor UD, vijf minuten voor rust. Echter werd deze strafschop gemist, en in 2e instantie lukte het ook niet om de doelman te passeren.

De 2e helft was niet veel anders dan de 1e helft. Wat opviel was dat UD bijna de hele wedstrijd de zogenaamde “2e bal” niet of nauwelijks kon winnen. Hierdoor kwam UD niet helemaal in zijn spel. Terwolde kon hier overigens ook heel weinig mee.

De wedstrijd leek dan ook af te stevenen op een 0-1 overwinning, echter kwam Terwolde er vijf minuten voor tijd een keer goed uit en scoorde prompt de 1-1. Hierna ging UD alles of niks spelen. De vlam sloeg nog een keer in de pan bij spelers van beide partijen (werd prima gesust) .
UD kreeg een paar dotten van kansen , maar deze werden niet benut. Eén minuut voor tijd werd, uit een uitval, wel de 2-1 voor Terwolde gemaakt. Hierna zette UD nog eens aan, maar deze zondag viel alles niet helemaal lekker voor de Deventer formatie. De 2-2 kwam er zodoende dus ook niet.

Een zure nederlaag, maar donderdagavond a.s. kunnen we de kater alweer wegspoelen. Dan komt CCW op bezoek. Deze wedstrijd begint om 20:00 uur!