Zoals boven beschreven maakte Victoria Boys dankbaar gebruik van het cadeautje van de scheidsrechter in de 15de minuut. Mourad Kasriouri schoot de strafschop onhoudbaar binnen 1-0. Het zegt voldoende over de eerste helft dat s v Twello pas in de 37ste minuut voor het eerst gevaarlijk voor het doel van keeper Rachid Panman verscheen. Gelegenheidsspits Frank de Croon schoot voorlangs. Na de sterke start van de thuisploeg viel deze steeds meer terug, maar s v Twello kon er ook weinig tegenover stellen.

Ruststand 1-0.

In de rust had s v Twello een aantal omzettingen gedaan. Frank de Croon weer vertrouwd achterin en de steeds sterker spelende Marijn Ruijl op het middenveld. Voor meer gevaar met Yannick Gorter erbij. Nadat Eddin Jugo voor de thuisploeg naast had gekopt ging een balletje van Nicky Eekhuis maar rakelings naast de paal. De spelers van s v Twello hadden de zaken nu beter voor elkaar. In de 56ste minuut werd een corner van Yannick Gorter in eerste instantie weggewerkt. Nicky Eekhuis zette goed door en gaf de bal aan de mee opgekomen Frank de Croon en dat was 1-1.

Even probeerde Victoria Boys wat terug te doen. Schoten van Eddin JUgo en Joppe Pranger werden met katachtige reddingen van Ronald Teering onschadelijk gemaakt.

Ook het 2de doelpunt van de gasten ontstond na een corner. Weer genomen door Yannick Gorter. Precies op het hoofd van Nicky Eekhuis. Hard kopte hij de bal binnen, nog knapper was de reactie van keeper Rachid Panman. De bal kwam echter precies voor de voeten van Max Smaal en dat was 1-2. Even later werd er gewisseld. Dat was even zoeken voor de spelers van s v Twello en was de organisatie een moment weg. Joppe Pranger maakte er slim gebruik van 2-2.

 

Naarmate de 2de helft vorderde nam de ploeg uit Twello steeds meer de touwtjes in handen. Hoe anders was dat gedurende de eerste helft. Elk duel op het middenveld ging verloren en de vraag was stond de ploeg wel goed?  Toch ging de ploeg uit Twello op zoek naar de volle winst. In de 77ste passeerde Eli Wattimena een aantal spelers. Hij zag Yannick Gorter vrij staan en keeper Rachid Panman kan zijn schot alleen maar gehoord hebben 2-3.

 

De wissel in de rust van trainer Salim Ozer was een goede, maar de andere wissels pakten voor s v Twello verkeerd uit. Nadat Yannick Gorter in de 77ste minuut met een wereldgoal 2-3 scoorde werd er te snel gewisseld. Pal voor tijd raakte de goed spelende Edward Achtereekte geblesseerd. Hij kon even later niet meer gewisseld worden. Kon het volgende duel niet aangaan en de 3-3 stond op het bord.

 

In blessure tijd had Jonno Pattipeilohy de 3-4 voor het inschieten. Hij werd van achteren neergelegd. Strafschop dacht iedereen, behalve scheidsrechter A. Ruesink en dan te bedenken dat hij in de 15de minuut van de eerste helft de thuisploeg wel heel simpel een strafschop gaf. Meten met twee maten van zijn kant. Jammer.

Dat het toch nog gelijk werd is boven reeds beschreven. Zondag a.s. om 14.00 uur thuis de competitie goed afsluiten tegen EDS uit Ellecom.