Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt een e-mail met een link naar het online programma. Inloggen kan tijdens de open dag op ieder moment. Tijdens de online open dag geven docenten en studenten uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de vele beroepsmogelijkheden.   

Opleidingen in Deventer 
Zone.college biedt in Deventer de mbo-opleidingen Dierenartsassistent paraveterinair en Dierverzorging. In alle opleidingen staan persoonlijk contact, veel praktijk, goede faciliteiten en aandacht voor vakmanschap centraal. Met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid biedt de groene sector veel nieuwe banen. De praktijk speelt dan ook in alle opleidingen een belangrijke rol

Onderwijs voor jong en oud 
Zone.college is de grootste groene opleider van Oost-Nederland. Deventer is één van de acht locaties. Zone.college biedt ook mbo-opleidingen en cursussen voor jongeren en volwassenen. Op 29 januari tussen 18.00 en 21.00 kunnen bezoekers ook een online afspraak maken met de opleidingsadviseurs van het volwassenenonderwijs.