In tegenstelling tot andere jaren staat dit jaar niet één dag, maar een hele week in het teken van ondernemerschap. “Ondernemers staan in deze uitzonderlijke tijd voor nog meer onzekerheden en uitdagingen. Daarom dit jaar een extra uitgebreid programma vol met kennis en inspiratie waar ondernemers nu echt behoefte aan hebben”, verklaren de organisatoren Renate Smit-Veld en Hans Lenderink namens Ondernemershuis Deventer.  

Ondernemershuis Deventer is trots op het uitgebreide programma dat in korte tijd is neergezet in samenwerking met de partners. “Nu hebben we in Deventer nooit te klagen over het animo om kennis met elkaar te delen, maar dit jaar merkten we toch dat iedereen nog een extra urgentie voelt om een goed programma neer te zetten. We willen elkaar helpen om gezamenlijk de coronacrisis het hoofd te bieden”, aldus Smit-Veld.  

Breed online programma vol kennis en inspiratie   

Voor ieders veiligheid is er besloten alle workshops en sessies digitaal aan te bieden.  Ondernemers hebben de keuze uit een serie van 15 activiteiten. Het is mogelijk om voor meerdere sessies aan te melden via de website van Ondernemershuis Deventer. Hier is ook de agenda te bekijken. De kennis- en inspiratiesessies worden kosteloos aangeboden, alleen voor de workshops betalen de deelnemers een kleine eigen bijdrage.