Oerdijk 

Sinds maandag 23 september is de Oerdijk, tussen de Cröddendijk en Lettele, afgesloten voor doorgaand verkeer. Het fietspad langs dit stuk Oerdijk wordt verbreed en we vervangen het asfalt door beton. De werkzaamheden duren tot 23 november. Bestemmingsverkeer en fietsers kunnen gebruik blijven maken van de Oerdijk. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Bathmenseweg en Cröddendijk. 

Holterweg/Bathmenseweg 

Op vrijdag 4 oktober start de provincie met werkzaamheden aan de Holterweg (N344), van de kruising met de Bathmenseweg tot de bebouwde kom van Holten. Dit stuk weg is daarom van 4 tot 14 oktober afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de N348-A1 en de N332. 

De provincie vervangt de asfaltlaag en markeringen en vervangt het kruispunt Oude Molenweg/Oostermaatsdijk door een rotonde. Tenslotte wordt de provinciale weg ter hoogte van het buurtschap Oude Molen ingericht als een bebouwde kom met een maximum snelheid van 50 kilometer per uur. 

Hulpdiensten 

Hulpdiensten zijn op de hoogte van de afsluitingen. De bereikbaarheid van bewoners en ondernemers is gegarandeerd. De hulpdiensten kunnen altijd ter plekke komen.