Het draait niet om de snelste tijd maar om het meedoen, het plezier en om de finish te halen. Kortom, beleving in beweging! En niet alleen voor de sterksten, want je moet ook snel en lenig zijn en een flinke portie doorzettingsvermogen hebben. Deelnemen kan als team of individu, waarbij de keuze gemaakt kan worden uit een 1, 3 of 7 kilometer run. De 1 kilometer ’Iedereen Actief run’ is zeer geschikt voor deelnemers met een beperking die samen met hun maatje kunnen meedoen.    

Op het evenemententerrein kan bij de foodtrucks de verbrande energie weer aangevuld worden met een stevige hap. De kleine bezoekers vermaken zich ondertussen in het springkussen en andere sportieve activiteiten. Om weer fris aan het front te kunnen verschijnen zijn in het clubhuis van rugbyvereniging The Pickwick Players kleedruimtes, douches en toiletten aanwezig.

De inschrijving is geopend en het maximum aantal deelnemers dit jaar is 2.000. Deelnemers die zich voor 1 mei 2019 inschrijven ontvangen een vroegboekkorting. Voor meer informatie en een inschrijving ga naar: www.groensteobstakelrun.nl