Komende voetbaljaargang
Keeperstrainer Kuperus was afgelopen seizoen ook al actief aan de Vetkampstraat en blijft zodoende aan boord. Datzelfde geldt voor fysiektrainer Jelmer Sevenster, performance/video analist Jorran van Santen, materiaalverzorgster Carla Whittie en teammanager Alfred Knippenberg. Ook in de komende voetbaljaargang wordt Knippenberg als teammanager weer ondersteund door Adrie Steenbergen.

Medische staf
De medische staf wordt net als afgelopen seizoen gevormd door fysiotherapeut Frank Nab en verzorger Daniël Brummel. Op 16 juni treden spelers en staf aan voor het eerste blok van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. “Mooi dat we ruim voor die tijd onze staf helemaal rond hebben”, zegt technisch manager Paul Bosvelt. “Jouad Boufarra, die op onze radar kwam na een tip van Marnix Kolder, is natuurlijk al eerder gepresenteerd als hoofdtrainer van Go Ahead Eagles Onder-21″, aldus Bosvelt.

Dubbelrol
Bosvelt legt uit: “Het is niet voor niets dat Jouad ook assistent-trainer wordt bij de hoofdmacht. Aan de ene kant omdat we als clubleiding, net als de hoofdtrainer, veel vertrouwen hebben in Jouad. Aan de andere kant omdat we nog meer willen inzetten op doorstroming vanuit de jeugd naar de eerste selectie. Zijn dubbelrol komt dit traject ten goede.”

Jeugdopleiding Sparta
Een andere nieuwe naam binnen de technische staf is die van Paul Simonis, hij werkte sinds 2005 in de jeugdopleiding van Sparta, waar hij vorig seizoen de Onder-19 onder zijn hoede had. Daarnaast liep Simonis voor de cursus UEFA PRO stage bij de eerste selectie van Willem II.

Bosvelt over de aanstelling van Simonis: “We hebben meerdere gesprekken met hem gevoerd en hij kwam erg goed uit een assessment dat we hebben gehouden. Door de coronacrisis heeft zijn aanstelling iets langer op zich laten wachten, maar we zijn blij dat het nu rond is.”