In deze aflevering laten gasten uit de zakenwereld en de politiek hun  licht schijnen over het thema “Made in Deventer: Hanze en innovatiestad”.  Naast directeur van MKB Deventer  Marco Kok  schuiven o.a.  Christa Pieffers (Starters International Business) en Geddy van Elburg (Ionmoon) aan bij presentator Rob Kraak. Singer-songwriter Maarten van Veen, beter bekend als “de Reisgenoot” treedt live op , de maandelijkse column wordt dit keer verzorgd door Harry Webers en gloednieuwe stadsdichter Robin Bleeker draagt voor uit eigen werk.

Iedere eerste vrijdag van de maand van 15.00 tot 17.00 uur: “Boodschap aan de Stad” het interactieve business en lifestyle programma van Drtv Radio met ditmaal alles wat u wilt weten over ontwikkeling en innovatie in onze  Hanzestad.

Bijwonen? Dat kan! U bent vanaf 14.30 uur van harte welkom in de conferentiezaal boven de centrale entree van de Gasfabriek,  Zutphenseweg 6 in Deventer.

Boodschap aan de Stad wordt live uitgevonden op Deventer Radio op 107.3 FM in de ether of op 104.1 FM via de kabel. Natuurlijk is de uitzending ook te beluisteren via onze website www.deventerrtv.nl  (button radio en vervolgens live)